hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Nem hibázott a kórház

2006. 07. 11.
Bűncselekmény hiányában megszüntette a kiskunhalasi kórház ellen folytatott nyomozást a Bács-Kiskun megyei rendőr-főkapitányság – jelentette be a kórház főigazgatója szerdai sajtótájékoztatóján. A kórház addigi pénzügykezelője tavaly ősszel tett feljelentést különösen nagy értékben elkövetett hűtlen kezelés miatt. Most, hogy megszületett és jogerőre emelkedett az a rendőrségi határozat, amely megállapította, hogy az intézményben semmiféle szabálytalanság vagy bűncselekmény nem történt, kijelenthető, hogy egyetlen vizsgálódó szervezet, hatóság sem marasztalta el egyetlen pontban sem a kórházat – mondta dr. Kiss József főigazgató az MTI-nek. A kiskunhalasi volt hazánkban az első privatizált kórház.
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!