hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Göncz Kinga Izraelről

2006. 07. 25.
Izraelnek joga van megvédenie magát, de ennek úgy kell történnie, hogy el lehessen kerülni a konfliktus eszkalációját – foglalta össze Göncz Kinga magyar külügyminiszter az Európai Unióval egybecsengő magyar álláspontot az EU-tagállamok külügyminisztereinek brüsszeli tanácskozása után. A diplomáciai vezetők határozata értelmében a válság előidézésben felelőssége van a Hezbollahnak, de Izrael aránytalanul válaszolt. Az arányos reagálás mértékére a brüsszeli megbeszélésen nem született megoldás.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!