hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Anya és lánya voltak a gyilkosok

2006. 07. 11.
Egy tizenöt éves lány és negyvenhét éves anyja ölte meg több késszúrással azt a 30 éves nőt, akinek holttestét vasárnap reggel találták meg egy csepeli szociális intézményben; a gyanúsítottakat őrizetbe vették – közölte a rendőrség szerdán az MTI-vel. Az asszony holttestét a munkába érkező kollégái fedezték fel vasárnap reggel. A Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdai tájékoztatása szerint a XXI. kerületi, Szent István úti szociális intézményben szombaton késő délután több késszúrással ölték meg a 31 éves budapesti nőt. A rendőrség a bűncselekmény elkövetésével egy 15 éves lányt és 47 éves anyját gyanúsítja, mindkettőjüket őrizetbe vették.
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!