hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Sólyom László a Markó utcába látogatott

2005. 12. 06.
A köztársasági elnök a Legfelsőbb Bíróság, a megyei és táblabíróságok vezetőivel tartott megbeszélést az ítélkezés vitatott kérdéseiről. "A bíró önállóan értelmezi és fejleszti a jogot, ő az, aki megmondja, mi az élő jog" – mondta az államfő a függetlenség lényegéről, majd hozzátette, hogy az anyagi feltételek csak másodlagosak, és a számítógép is csak a szemlélet miatt fontos. Sólyom László emlékeztette a Legfelsőbb Bíróságot, hogy el kell viselnie, ha az Alkotmánybíróság esetleg felülvizsgálja a határozatait. (Hetek)
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!