hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Nem örülnénk egy katonai puccsnak

2005. 12. 06.
Nem örülnénk egy katonai puccsnak, de honfitársaink hetedének nem lenne kifogása a kommunista rendszer restaurációja, 21 százalékának pedig az ellen, ha "egy erős ember" szedné ráncba hazánkat – derül ki a Tárki Új Európa Barométer cím? kiadványából.

Egy katonai hatalomátvételt a már EU-tag közép-európai államokban csak a lakosság 3, az unión kívüli országokban pedig 7 százaléka támogatna. Az államszocialista rendszert minden hatodik EU-s és minden harmadik EU-n kívüli kelet-európai visszasírja.
(hírszerző.hu)

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!