hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Gyurcsánynak nem kell Bokros

2005. 12. 06.
A miniszterelnök az MTV Nap-Kelte cím? műsorában elmondta: nem gondolkodik azon, hogy felkérje Bokros Lajost a következő, második Gyurcsány-kormányban.  A kormányfő szerint több ponton nincs igaza a volt pénzügyminiszternek. Mint mondta, nem biztos, hogy Bokros Lajos "a szükséges kompromisszumok és a szükséges döntések meghozatalához a legjobb személy" egy új kormányban, amely együtt kíván kezelni olyan "gazdasági igazságokat", amelyeket ő képvisel, "olyan szociális igazságokkal", amelyeket nem ő képvisel. (Hetek)
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!