hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Az eddigi legnagyobb DVD-másoló műhelyt leplezték le a rendőrök.

2005. 12. 20.
A XIII. kerületi lakásban egy fiatal pár összesen 6 darab – egyenként 3 DVD-íróval felszerelt – számítógéppel, 6 nyomtatóval és szkennerrel gyártotta a különféle CD-k és DVD-k kalózmásolatait. A helyszínen összesen több mint 5 ezer filmet, zenét és játékot tartalmazó DVD-t és CD-t foglaltak le. Érdekes módon a statisztikák szerint a jogtulajdonosoknak a legnagyobb kárt nem az internetes fájlcsere, hanem a hamisítás okozza. Hazánkban egy legális CD-re három másolt jut. (Hetek)
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!