hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Valamelyest nőtt az MSZP népszerűsége

2005. 09. 20.
 – áll a HVG legfrissebb számában közzétett Medián-felmérésben. A teljes népesség körében azonban továbbra is a Fidesz vezet, bár az elmúlt hónapban 4 százalékkal csökkent a népszerűsége. A cég adatai szerint a nagyobbik ellenzéki párt 33, a szocialisták 29, míg az SZDSZ 5 százalékon áll. Egyúttal javultak a gazdasági várakozások is: 2003 tavasza óta először vannak többen azok, akik szerint a háztartásuk és az ország gazdasági helyzete is javulni fog, mint ahányan romlást valószínűsítenek. (Hetek)
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!