hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Hidegen hagyja a kormányt és az államszervezetet a korrupció témája

Hidegen hagyja a kormányt és az államszervezetet a korrupció témája – derült ki a Hírszerző.hu körkérdéséből. Az internetes portál hatvan állami szervezetet és önkormányzatot keresett meg, hogy tapasztaltak-e szervezetükben korrupciógyanús esetet, indult-e emiatt büntetőjogi vagy fegyelmi eljárás az elmúlt négy évben. Tájékoztatási kötelezettségük ellenére a gazdasági, belügyi, esélyegyenlőségi, földművelési és pénzügyi tárca, a Gazdasági Versenyhivatal, az OEP, a MÁV, a BRFK és legalább harminc önkormányzat nem válaszolt a megkeresésre. (Hetek)

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetéssel vagy belépéssel tudja elérni.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!