hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Cím nélkül

2005. 09. 06.
4,1 százalékkal nőtt Magyarország bruttó hazai terméke az előző év azonos időszakához viszonyítva ebben a negyedévben – Európában nálunk csak Litvánia szerepelt jobban, a maga 7,6 százalékával. A mutató meglepte az elemzőket, ők 3,8 százalékot vártak. Az Unióhoz képest is jól szerepeltünk: az eurózónához tartozó államokban átlag 1,2, míg az egész unióban 1,3 százalékkal bővült a második negyedévben a GDP. Az adatok ismeretében a szakemberek nem zárják ki, hogy a magyar gazdaság idei növekedése elérje a 4 százalékot is. (Hetek)
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!