hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Újabb fordulatot vett a brókerbotrány

2005. 08. 16.
A stop.hu birtokába jutott videoszalag tanúsága szerint Kulcsár Attila álbróker meglehetősen baráti hangnemben folyó kihallgatásán néhány esetben a három ügyész és a védő együtt próbálták elmagyarázni a gyanúsítottnak, hogy ő mit csinált, meglehetősen kevés sikerrel: végül a vádlott helyett ők maguk diktálták jegyzőkönyvbe a "választ". 

Kulcsár a Britton Kft. megvásárlását firtató kérdésre a jegyzetei között kezd keresgélni, majd így szól: "Ezt hova tettem?… Megvan!" Ezt követően az elővett papírról olvassa fel az egyébként szakszerűen megfogalmazott válaszát. A "kihallgatás" hangulatát egyébiránt jól jellemzi az a mondat, ami a szalag vége felé hangzik el Kulcsár Attila gyanúsított szájából: "Na jó, ezt még elmondom, és akkor elmegyünk kajálni." (Hetek)

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!