hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Hastífusz és hepatitisz-A ellen oltanak be

2005. 08. 16.
Hastífusz és hepatitisz-A ellen oltanak be kétszáz embert Kisújszálláson, miután augusztus elején nagy mennyiség? csapadék hullott a térségre. Nyolcvanöt házat árasztott el a víz, több emésztőgödröt, valamint kerti vécét kimosott, melyek tartalma sok helyen a házakba és kertekbe is befolyt. A fertőzések elkerülése végett az ÁNTSZ munkatársai hétvégén felkeresték a lakosokat, és tájékoztattak az oltás lehetőségéről. 

Fertőtlenítették a lakóházakat is: szakemberek irányításával két nap alatt mintegy 160 házat és környékét tisztították meg klórmésszel és hipós oldattal. A keletkezett károk elérik a 80-90 millió forintot. (Hetek)

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!