hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Kerékpárnyomok

2004. 08. 16.
Akár Kulcsár Attila, a sikkasztással gyanúsított bróker is lehet a felbujtója Szász Károly – a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete egykori elnöke – tavaly június 16-án hajnalban elkövetett botrányos megverésének, ugyanis ismerte azt a férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy ott volt a támadás helyszínén.

A nagykanizsai illetőségű, harminchat éves N. Tibor ellen a Veszprém megyei rendőr-főkapitányság folytat nyomozást egy zsarolási ügy miatt. Tóth Gábor, a budapesti rendőrfőkapitány bűnügyi helyettese bejelentette: minden kétséget kizáróan a nagykanizsai férfi vérét találták meg azon a kerékpáron, melyet Szász Károly megverése után találtak a helyszínen. A férfi azzal védekezik, hogy egy kerékpárboltban megfoghatta a bűncselekmény helyszínén talált biciklit. Az ügy egyik részletére, miszerint a most elfogott férfi milyen szerepet vállalt Szász megverésében, maga a volt elnök adhat választ néhány napon belül, amikor szembesítik vele a gyanúsítottat. (Hetek-összeállítás)

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!