hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Fokozott tempó az M7-esen

2004. 06. 06.
Csillag István gazdasági és közlekedési miniszter huszonnégy órás munkarendet írt elő az M7-es autópályán zajló burkolat-felújításra, hogy június 10-ig biztonságosan befejezhető legyen a munka forgalomeltereléssel járó üteme – adott ki közös közleményt a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium és az Állami Autópálya Kezelő Rt. A várhatóan legforgalmasabb időszakban, azaz június 6-án, vasárnap délutántól hétfő reggelig a közlekedők gyorsabb hazaérésének érdekében ideiglenesen szabaddá teszik a lezárt sávokat. A Hetek információi szerint a gyorsított és fokozott munkatempó elrendeléséhez hozzájárult, hogy Csillag István közlekedési miniszternél kormánypárti politikusok nehezményezték, hogy miért éppen az EP-választási kampány idején "dugaszolják be" a fővárost.
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!