hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Cím nélkül

2003. 08. 11.
Tavaly a kiáradt víz miatt nem tudott, idén az odaszállított homok miatt nem tud a rakparton parkolni augusztus 22-ig az a több száz autós, aki a belvárosba már rendszerint BKV-val tette meg az utat. Az újpesti alsó rakparton kialakított Budapest Plage ugyanis az Atmosphere Kft. jóvoltából újfajta látványosságot kínál – egy-két nappal a Sziget Fesztivál bezárása után. A párizsi mintára kiépített, pálmafás rakparttól a főváros azt reméli, hogy idegenforgalmi látványosságként is funkcionál: a Fővárosi Közgyűlés kereskedelmi és turisztikai bizottsága az eredetileg tervezett összeg duplájával, hárommillió forinttal támogatja a projektet. A forgalomból kieső útszakaszt a budai alsó rakpart és a Hungária körút hivatott mentesíteni.
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!