hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Sajtótájékoztató az internet elérhetőségéről

2002. 10. 14.
A kormány elkötelezett szándéka az európai uniós csatlakozás során, hogy a gyerekeket rávezetik az információs szupersztrádára – jelentette be sajtótájékoztatóján Csepeli György, az Informatikai és Hírközlési Minisztérium politikai államtitkára. A programba az önkormányzatok mellett eddig a tradicionális egyházak bevonása történt meg.

Lapunk kérdésére az államtitkár kifejtette: a felekezeti esélyegyenlőséget figyelembe véve a második körben levélben ajánlják majd fel minden egyháznak az eszközbeszerzési támogatást, cserébe az önkormányzatokhoz hasonlóan a plébániáknak, gyülekezeteknek is egy teljes nap szabad internetezést kell biztosítaniuk a lakosság számára. (Szobota Zoltán)

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!