hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Elfajzott ebek

2000. 12. 16.
Újabb, súlyos sérülést okozó kutyatámadás történt a fővárosban. Most egy 51 éves budapesti nőt támadott meg három kutya. Az ebeket a bajba jutott hölgy segélykiáltásaira felfigyelő szomszéd egy járókelő segítségével zavarta el. A hölgyet súlyos, tépett és mart sérülésekkel szállították kórházba. A rendőrség tanúként hallgatta meg a német dog fajtájú kutyák tulajdonosát, aki elmondta, hogy a támadás időpontjában nem tartózkodott a családi házban. A 36 éves férfi bemutatta kutyái oltási bizonyítványát, és beszámolt arról, hogy az ebek kizárólag ingerlésre, hergelésre támadnak, továbbá a részeg emberekre haragszanak, azokat megugatják. A kutyák a tulajdonos elmondása szerint jámbor természetűek, idegenekkel is barátkoznak, kifejezetten szófogadók, az utcára nem szoktak kiszökni. Mivel egyelőre nem tudni, hogyan kerültek az utcára a kutyák, a BRFK ismeretlen tettes ellen indított eljárást gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés elkövetésének alapos gyanúja miatt.
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!