hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Kövér a rendszerváltásról és a pokolról

2000. 04. 01.
"A gyerek sokkal szebb, sokkal okosabb és reményekkel telibb, mint ahogy azt annak idején gondoltuk" – mondta a Fideszről a szervezet tizenkettedik születésnapját köszöntve Kövér László, a párt elnöke. Az alapítók házi ünnepségén, a Bibó István Szakkollégiumban jelen volt Orbán Viktor miniszterelnök és a kormány több tagja is. Kövér László – visszaidézve a tizenkét évvel ezelőtti történéseket – azt mondta: soha nem gondolták volna, hogy 2000-re az emberek kétharmadának elege lesz a rendszerváltásból. "Nem gondoltuk volna azt sem, hogy a rendszerváltás után még egyszer visszaültetjük a nyakunkba azokat, akiknek még a pereputtyát is a pokolba kívántuk akkor." Mint kifejtette, azokban az időkben azt sem feltételezték, 2000-ben a Legfőbb Ügyészségen a nyomozás-felügyeleti osztály megbecsült dolgozója lesz az az ügyész, aki őket "suttyongatta". Az emlékek felidézése után Kövér László a reményteli jövőre emelte poharát. (MTI)
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!