hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Elitklub felsővezetőknek

2000. 04. 22.
A TV 2 információi szerint a gazdasági és a politikai élet prominens személyiségei, sőt diplomaták is látogatták azt a budapesti zártkör? elitklubot, melyben a héten tartott razziát a rendőrség. A bordélyház egy nemrégiben elrabolt, az éjszakai életben ismert vállalkozóé volt, akit a nyomozók szerint már megöltek. A szórakozóhelyen többször is jártak már a rendőrök, és üzletszer? kéjelgés miatt be is zárták, de az újból és újból megnyitotta kapuit a látogatók előtt. A mostani razzia során tizennégy személyt állítottak elő a Budapesti Rendőr-főkapitányság szervezett bűnözés elleni osztályának nyomozói. A BRFK közleménye szerint a 14 személy közül 13-at tanúként hallgattak meg, egy 33 éves budapesti nőt pedig üzletszer? kéjelgés alapos gyanúja miatt vontak eljárás alá. (MTI–TV2)

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!