hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Ellehetetlenülhet az Országgyűlési Biztosok Hivatala

1999. 10. 09.
A jövő évi költségvetés tervezetének elfogadása esetén az Országgyűlési Biztosok Hivatalának munkája akár el is lehetetlenülhet – tájékoztatta Szili Katalin, az Országgyűlés alelnöke csütörtökön az MTI-t, miután megbeszéléseket folytatott Gönczöl Katalinnal, az állampolgári jogok országgyűlési biztosával. Szili Katalin szólt arról, hogy a tervezet szerint nominálisan csökkenne a hivatalnak jutó támogatás, ezen kívül létszámleépítéssel is számolni kell, a fizetések pedig 8,3 százalékkal emelkednének. Rendkívül alacsony a dologi kiadásokra előirányzott összeg, ami sok problémát okozhat – mondta az Országgyűlés alelnöke. A biztosok előre jelezték – tette hozzá –, hogy várhatóan kevesebb lesz a befejezett ügy, és a jelenleginél is nagyobb lehet a fluktuáció. (MTI)
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!