hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Jusztnak adtak igazat

1999. 07. 31.
Az ORFK a fovárosi foügyész utasítására megszüntette az államtitoksértés buntette elkövetésének alapos gyanúja miatt a Juszt László ellen indított nyomozást. A foügyész megállapítása szerint Juszt László terhére sem az államtitoksértés buntette, sem a szolgálati titok vétsége nem állapítható meg. Az újságírót azzal gyanúsították, hogy olyan jegyzokönyvre hívta fel olvasói figyelmét, amely államtitoknak minosül. Juszt László pert indít az ORFK ellen. A Kriminális címu televíziós musor volt vezetoje és a szintén megszunt azonos nevu lap foszerkesztoje elmondta, hogy véleménye szerint az ellene indított eljárás alaptalan volt. (MTI)
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!