hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Képzetlen zsaruk

1999. 06. 14.
A kerületi kapitányságok döntő többségében a bűnügyi szakterülettel foglalkozó rendőrök jelentős része nem rendelkezik a munkájához szükséges szakmai végzettséggel – derül ki a budapesti rendőrfőkapitánynak abból a beszámolójából, amelyet a napokban vett tudomásul a Fővárosi Közgyűlés Városrendészeti Bizottsága. Az MTI munkatársához is eljuttatott tájékoztatóból kitűnt, hogy a városlakókat leginkább foglalkoztató bűncselekmények száma az idén csökkent. Így például kevesebb lett a lakásbetörés, a zsebtolvajlás és a gépjárműlopás is. Az intézkedési terv egyebek mellett a prostitúció és a gépkocsilopások visszaszorítását, illetve a posztos rendőrök számának növelését, az alaki és az öltözködési fegyelem megszilárdítását, a körzeti megbízotti rendszer újjászervezését, valamint a bűnügyi szolgálat továbbképzését tűzte ki célul. (MTI)
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!