hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Új műsorok az MTV-ben
Januártól máshol lesz Napkelte

1998. 12. 19.
A szűkös anyagi helyzet miatt csak néhány új műsort tud indítani a jövő év elejétől a Magyar Televízió. Ezek közé tartozik Chrudinák Alajos havonta képernyőre kerülő műsora Chrudinák címmel, amely alkalmanként 40 percben elsősorban közel-keleti kérdéseket elemez. Újdonság még a Járai Judit vezette Külön tudósító cím? program is, amely a nők szerepét tekinti át a világban és a politikában. A tervezett változtatások között szerepel, hogy a Magyar Televízió január 4-étől a Napkelte cím? műsor helyett politikai, közéleti szolgáltató műsort indít Szabadság tér címmel Pikó András vezetésével. (Pikó András szerkesztő-riporter, Nívó-díjas rádiós, aki Szegeden kezdte pályafutását, jelenleg az Aktuális munkatársa.) Feledy Péter aktuális műsorokért felelős alelnök megfogalmazása szerint az új műsor "a gondolatok és nézetek szabad tere kíván lenni", amelyben a politikusok éppúgy lehetőséget kapnak a megszólalásra, csak "talán kicsit kiegyensúlyozottabb műsorvezetés mellett". Szombatonként, a reggeli órákban az Aranyfüst cím? műsor jelentkezik. A műsorrendből kiderül, hogy a nemzetiségi műsorok jövőre 16 órakor, a vallási műsorok 18 órakor jelentkeznek. A parlamenti közvetítések az MTV2 programjában hétfőnként és keddenként szerepelnek. Januártól a műsorújságban megjelölik az erőszakot sugalló produkciókat.(MTI)

A nívódíjas Napkelte reggeli műsor január 4-től a Baló György nevével
fémjelzett TV3-on " folytatódik . Erre azért kerül sor, mert az MTV1 felmondta a
kilenc és fél éve a közszolgálati adón sugárzott műsor produceri szerződését. A
hétköznap reggelenként 5.50 - 9.30 óráig tartó Napkelte megtartja TV3-on is címét
és műsorszerkezetét, így változatlan formában, és a már megszokott betétekkel (Össztűz;
Kinn, padon, Szauna stb.) jelentkezik.

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!