hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Durva támadás Csintalan ellen

1998. 10. 03.
Egyetlen éjszaka alatt megrongálták a Csintalan Sándor szocialista képviselő, III. kerületi polgármester-jelölt választási plakátjait tartó reklámtáblákat – tájékoztatta lapunkat az MSZP sajtóosztálya. Az ismeretlen tettesek által okozott anyagi kár meghaladja a nyolcszázezer forintot. Az elkövetők a békásmegyeri lakótelep liftjeiben szaggatták le a reklámhordozókat és a szocialista polgármester-jelölt plakátjait. A táblák tulajdonosa fejelentést tett a rendőrségen. Csintalan Sándor lapunk kérdésére elmondta, hogy aggasztónak tartja a politikai barbarizmus erősödését. Az eset jól illusztrálja, nem mindenki képes elfogadni, hogy a demokratikus országokban verseny zajlik a pozíciókért. A szocialista politikus szerint az agresszív elkövetési mód szélsőjobboldali politikai erőkre utal, mindazonáltal a tettesek kézre kerítése a hatóságok feladata. (Sz.F.)
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!