hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Kedves Olvasó!
Kedves Olvasó!

2020. 04. 21.
A Heteket mindig az olvasói bizalma éltette. A Hetek ebben az időszakban igyekszik hétről hétre becsületesen helytállni, helyzetelemzésekkel és szellemi tartalmakkal egyaránt. Meggyőződésem, hogy a lap újságírói és szerkesztői az írásaikkal nemcsak tájékoztatni, hanem segíteni is szeretnének. Ilyen időkben nagyon fontos, hogy a lap olvasói közös gondolkodással, valamint imával is támogassák a Heteket és munkatársait.

Bár minden intézménynek megpróbáltatást jelent ez a helyzet, bízunk az Úrban és a Hetek hűséges olvasóiban is, hogy támogatják a lapot olvasással, előfizetésekkel vagy az újság megvásárlásával. Ezekben az időkben ritkulnak a reklámmegrendelések és kevesebb a hirdető, mert a rendkívüli helyzet ezeken a területeken is érezteti hatását.

Megköszönve a támogatásokat, szeretném mindenki életére Isten gazdag kegyelmét kívánni, hogy egészségesen, hitben megújulva, még nagyobb elkötelezettséggel tudjon kijönni ebből a nehéz helyzetből.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!