Mikor kerültél először tűzhely közelébe?
– A főzés szeretete gyerekkoromban kezdődött: 1986 környékén a szüleim kényszervállalkozásba kezdtek, hogy megadjanak minél többet az öcsémnek és nekem. Sokszor volt olyan, hogy ketten voltunk otthon. Egy idő után az ember megunja a vajas kenyeret meg a rántottát, ezért állandóan kísérleteztem: extravagáns ételeket gyártottam több-kevesebb sikerrel. Játszottam olyat is, hogy étlapot írtam az otthon fellelhető dolgokból, majd a családot leültettem, kiválasztották a menüt, és türelmesen kivárták, míg összerakom az ételt.
Hol tanultad a szakmát? Hogy lettél séf?
Ügynökök osztották meg az 56-os bajtársakat
Interjú Fónay Jenővel, a Pofosz alapító elnökével »
1956: a magyar menekülteket védő diplomata rejtélyes halála
Povl Bang-Jensen története »
„A Sátán újra a Földön lakik, és számos emberi testet öltött magára”
Németh Sándor beszéde az október 7-e utáni Izrael melletti szolidaritási tüntetésen »