Mikor kerültél először tűzhely közelébe?
– A főzés szeretete gyerekkoromban kezdődött: 1986 környékén a szüleim kényszervállalkozásba kezdtek, hogy megadjanak minél többet az öcsémnek és nekem. Sokszor volt olyan, hogy ketten voltunk otthon. Egy idő után az ember megunja a vajas kenyeret meg a rántottát, ezért állandóan kísérleteztem: extravagáns ételeket gyártottam több-kevesebb sikerrel. Játszottam olyat is, hogy étlapot írtam az otthon fellelhető dolgokból, majd a családot leültettem, kiválasztották a menüt, és türelmesen kivárták, míg összerakom az ételt.
Hol tanultad a szakmát? Hogy lettél séf?
Szent István - látnok vagy realista volt az államalapító király?
Szuverenitás, bibliai hit és Jeruzsálem kérdése »
„Miért létezik Izrael állama?” - Interjú Tatár György filozófussal
A megrendülés hiánya és az apokaliptikus tövis »
Alkalmazott vereségfilozófia? Tatár György Európáról és a migrációs krízisről
Interjú a térségünket formáló globális trendekről »