hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Praktikusság, egyszerűség, gyorsaság

2014. 04. 14.
Hogyan lehet két perc alatt mutatós nyakláncot készíteni? Hogyan tudunk élesztőből és egy csepp mézből szépítő arcmaszkot kreálni? Hogyan készíts látványos frizurát pár perc alatt? Hallottál már a pólóhajtogató gépről? És a házilag előállított szemhéjpúderről? A Hogyan legyek jó nő? videókból mindezekre megtalálható a válasz (noratakacs.com). Takács Nóra, a videók meg­alkotója 2011-ben került be a köztudatba. Azóta nők tízezreinek ad nap mint nap alternatívát a reggeli marato­ni készülődés elkerülésére, legyen szó akár szépségápolásról, sütésről, vagy barkácsolásról.

Hogyan jött az ötlet, hogy megalkossad a „Hogyan legyek jó nő?” videókat?

– A televíziós pályafutásomat időjósként kezdtem. Ezután a másfél éves időszak után lehetőségem nyílt arra, hogy a saját ötletemet valósítsam meg a csatornán belül. Mindig is tetszettek az interneten található „self-made” (csináld magad) videók, és ekkor Magyarországon még nem nagyon találkoztam ilyen jellegű próbálkozással. Megcsináltam az első bemutatkozó anyagot, amiben egy olyan praktikát mutattam be, amit még anyukámtól tanultam: a mézes-élesztős arcmaszkot. Ennek a videónak nagyon szép nézettsége lett újonnan induló sorozatként, hiszen senki sem ismert, mégis hétezren látták. Utána beindult a dolog, és pont most tartok a hatszázadik videómnál.

Hol és hogyan készülnek a videóid?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!