hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Kisvárosnyi gyermek kóborol el évente
Interjú Incze Zsuzsával, a Csellengők című műsor szerkesztőjével

2013. 04. 25.
 „Általában azok a gyerekek nem akarnak hazamenni, akik nem kötődnek senkihez, vagy kifejezetten félnek a szüleiktől. Csak remélni tudom, hogy a műsoraink láttán sokan önvizsgálatot tartanak” – mondja Incze Zsuzsa, a Csellengők ötletadója és szerkesz­tője, maga is háromgyerekes édesanya. Az immár 19 éve futó műsor töretlen népszerűségének titka, hogy nem szenzációhajhászás a célja, hanem valóban segíteni próbál a bajba jutott embereken.

Egyik nyári adásukban szó volt egy 17 éves gimnazistáról, a dunántúli Zsófiról, aki angliai utazása során eltűnt. Mi lett vele?

– Az ő esete folytán derült ki, hogy Angliában Yorkshire környékén egy egész magyar kolónia szakosodott nők kerítésére és futtatására: tizenéves magyar lányokból folyamatosan szervezik a kinti utánpótlást, és ehhez az internetet is használják, a bűnszövetkezetnek még saját honlapja is van. Zsófi is a hálójukba került, de az édesanyja kiment utána Angliába, és megtalálta őt, mivel közben sikerült életjelet adnia magáról: haza akart menni.

Aki nem akar hazamenni, vagy nem jelentkezik, az ment­hetetlen?

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!