hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Nemzeti kincs
Bocsánatot kért az elnök a bandától

2006. 10. 18.
A győzelmet követően gombamód kezdtek szaporodni Finnországban a Lordi játékfigurák, Lordi képregények, és készülőben van a Lordi horrorfilm a zenekar tagjainak szereplésével.

Mielőtt a finn Lordi zenekar megnyerte a Eurovíziós Dalfesztivált, számos kritika megfogalmazódott velük szemben szörnymaskarájuk vagy a színpadon felrobbantott Barbie babáik miatt. A Dalfesztivál megnyerését követően azonban nemzeti hőssé avanzsált a démonikus kvartett, és az üzleti világ is felfigyelt rá.

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!