hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A válságmenedzser válaszol

2009. 04. 18.
Cikksorozatunk hétről hétre érkező olvasói kérdéseire a Változás- és Válságmenedzserek Országos Egyesületének szakemberei keresik a választ. A héten Pásztor Tamás válságmenedzser válaszol.

Olvasóink kérdései

A jelenlegi gazdasági válság miatt termelő mikrovállalkozásunkban a megrendelések csökkentek. Ennek következtében én mint ügyvezető - aki egyben üzletszerzéssel is foglalkozom -, álljak be a termelésbe, ezzel is csökkentve a cég költségeit?

- Röviden válaszolva: nem. A kérdése nagyon jó, de ne ijedjen meg, a válság szinte minden vállalkozást érint, nem csak a kicsiket; a nagyok is meghúzzák a nadrágszíjat.

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!