hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A hét eseményei

2007. 04. 04.
Helyére tenni a forintot

Veres János pénzügyminiszter szerint a piac majd a helyére teszi a forintot. Veres véleménye szerint az MNB és a jegybank nagyon szorosan együttműködik az árfolyamváltozás kérdésében. Mint mondta, nem jó, ha árfolyamügyben a pénzügyminiszter nyilatkozik, ezért a fentieken túl mást nem is akar mondani. Arra azért emlékeztetett, hogy Magyarországon a jelenlegi forintárfolyamot alapvetően Szlovákia közelsége, az ott bekövetkezett árfolyamváltozások befolyásolják.

Ferihegy: újra sztrájk

Munkabeszüntetést tartanak a Ferihegyi repülőtéren üzemanyag-kiszolgálást végző RÜK Kft. dolgozói szombaton 11-18 óráig. A járatok már kedden is némi késedelmet szenvedtek, amikor a földi kiszolgáló tevékenységet végző Celebi GH Kft. dolgozói tüntettek. A szóvivő szerint nem volt nagy fennakadás, a munkabeszüntetés összesen 22 járatot érintet, és 30 percnél sehol sem volt nagyobb késés. Szombaton a RÜK Kft. dolgozói követelik majd munkabeszüntetésükkel bérük 15-18 százalékos emelését.

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!