hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Járai: rossz a csomag szerkezete

2006. 06. 27.
A piac megítélése szerint a kormány intézkedési csomagjának mérete jelentős, de szerkezete rossz – mondta a hét elején Járai Zsigmond. A Magyar Nemzeti Bank elnöke úgy fogalmazott: üdvözlik az egyensúly javításának szándékát, de nem fogadható el az adóteher növelése. Járai tragikusnak nevezte a deficit mértékét, ugyanakkor pozitív, hogy ez a szám hitelesnek látszik. Az MNB több ponton bírálja a Gyurcsány-csomagot: az állami bevételek növelése helyett a monetáris tanács a strukturális reformokra helyezné a hangsúlyt, hogy a kiigazítás hatásai hosszú távon megmaradhassanak.
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!