hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Robotinterjú - Új szelek fújnak a HR-iparágban

2017. 11. 02.
A hosszú és stresszes állásinterjú a legtöbb munkavállaló és HR-es rémálma. Jacky Hazan  izraeli székhelyű cége, az Intervyo, virtuális alapú interjúzással forradalmasítja a toborzást. A budapesti HR-Festen beszélgettünk vele.

Hogyan képes egy virtuális interjúztató sikeresen elvégezni egy olyan tevékenységet, ami eddig az emberek privilégiuma volt?

–  Az Intervyo a HR-eseket látja el adatok által vezérelt analitikával. Az intelligens, automatizált, virtuális videóinterjúztatásnak köszönhetően a fárasztó, vég nélküli és a jelentéktelen interjúkat már egyetlen gombnyomással végre lehet hajtani. Virtuális interjúztatónk objektív és strukturált interjúkat folytat le, miközben egy 360 fokos elemzést is készít a jelentkezőről. Mivel ilyen hatékony kombinációt eddig még soha nem alkalmaztak, a HR-esek nagy örömmel fogadták.

Hogyan működik ez a fajta virtuális állásinterjú?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!