hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Uborkaszezon mirelite
Mínuszos híreket mondunk

2006. 12. 19.
Nem lesz 2007-ben olimpia:A Magyar Távirati Iroda megerősítette, hogy mivel négyévente rendezik meg az olimpiákat, és mivel ez pont nem esik 2007-re, nem lesz olimpia 2007-ben. Felhívjuk kedves olvasóink figyelmét, hogy Schmitt Pál nem lesz ott a megnyitón, mert mint már írtunk róla: nem lesz olimpia.

Nem megy XVI. Benedek Iron Maiden-koncertre: vatikáni kapcsolatunk beszámolója szerint XVI. Benedek a vallási ünnepkör feszített programja miatt nem megy a brit botránybanda koncertjére. Lapzártánkig úgy tudjuk, hogy I. Bartolomeosz görögkeleti pátriárka sem vesz részt a nagyszabású rockeseményen.

Újra nem gázolt a metró. A bkv.hu internetes portál szerint újra nem gázolt a metró a következő állomásokon: Kőbánya-Kispest, Dózsa György út, Klinikák, Oktogon, valamint Blaha Lujza tér. A BKV Zrt. szóvivője megerősítette, hogy az utóbbi időben az összes többi állomáson sem gázolt újra a metró.

Nem jön Magyarországra Michael Jackson soha az életbe'. A Központi Jegyiroda illetékese közölte pénteken reggel, hogy nem jön Magyarországra, idézem: „soha az életbe'’ Michael Jackson”. A jegyiroda jegyeket nem árul a nem létező koncertekre soha.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!