hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Szupernagyik és a high-tech

A technika szele, úgy tűnik, a nagyik generációját is meglegyintette, hiszen egyre intenzívebben érdeklődnek a technika újdonságai iránt. Egy most napvilágot látott kutatás tanúsága szerint az ötven éven túliak jelentős százaléka CD-re és DVD-lejátszókra költi összbevételeinek jó részét, míg a harmincas korosztály körében csak a jövedelem egyötödét emésztik fel az ilyen jelleg? kiadások – tudatja a brit Sun. 

A Lloyds TSB számára készített felmérés arra is fényt derít, hogy az idős korosztály csaknem fele jóval többet költ a nyaralásra, mint fiatalabb sorstársaik. A társaság igazgatójának véleménye szerint ennek legfőbb oka az, hogy a mai ötven év felettiek már megtanulták, hogyan használják ki minél jobban anyagi és szociális szabadságukat. 

(T. G. –Ananova)

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetéssel vagy belépéssel tudja elérni.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!