hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Cicamos d ás

2004. 09. 27.
Negyven fokon és hatvan percen keresztül öblögették mosógépben azt a másfél éves cirmost, aki nagy adag szerencséjének köszönhetően mégiscsak túlélte a korán sem hétköznapi eseménysorozatot. Az angliai "illetőség?" cicus csupán egy meleg és viszonylag nyugodalmas pihenőhelyre vágyott, hogy kedvére szundikálhasson, ezért mászott a szomszéd dugig töltött mosógépébe, a tisztításra váró ruhadarabok közé. Azzal viszont nem kalkulált, hogy tulajdonosai előbb – utóbb el is indítják majd a gépet. A program lejárta után a macskát gazdái haladéktalanul kórházba szállították. A hírek szerint a mosógép fogságából szabadult állat nem tudott rögtön járni, ám dorombolni annál inkább. Hmmh … Technika és természet harmóniája?
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!