hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Hűvös intelligencia

2002. 11. 11.
Rövid időn belül nem lesz szükség arra, hogy elektronikus leveleinket kizárólag számítógépen küldjük a világhálón keresztül. Az LG Elektronics újdonsült fridzsidere ugyanis mindent tud, amit egy hűtőnek tudnia kell, talán még annál is többet. A hálózatba köthető készülék a hűtés mellett e-mailek küldésére is alkalmas, ráadásul segítségével a digitális zenék és videoüzenetek egyaránt letölthetőek. – Belépés megtagadva! Adja meg a helyes azonosítási kódot!

A szuperintelligens háztartási csoda mindemellett határidőnaplóval és 15 colos LCD kijelzővel is büszkélkedhet. A hűtő ezenfelül nyilvántartja a benne elhelyezett összes étket, kiszámolja a kalóriákat, sőt ételrecepteket is tárolhatunk benne. A multifunkcionális fridzsider nem utópisztikus elképzelés. Az Egyesült Államokban már száz darab elkelt a korántsem szokványos hűtőgépből annak borsos ára ellenére is: a gép nyolcezer dollárba, vagyis 2,4 millió forintba kerül. (uno – prog.hu)

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!