hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Aprócska félreértés

2000. 10. 07.
Marcos Vargas még alig tud járni, máris meggyűlt a baja a közlekedésügyi szervekkel. Első születésnapja után nem sokkal levelet kapott, amelyben értesítették arról, hogy ha nem jelenik meg a közlekedésügyi bíróság előtt, könnyen előfordulhat, hogy bevonják a jogosítványát, hacsak nem fizet ki 340 dollárt. Marcos és édesapja felkeresték az érintett hivatalt, hogy utánajárjanak a dolognak. A kisfiú szülei kiállíttatták gyermekük számára a személyi igazolványt. Kiderült, hogy egy férfi, akit azért idéztek be, mert jogosítvány nélkül vezetett, a rendőrségen a Marcos Vargas nevet használta. Ezután ellenőrzésképpen visszakeresték a kisfiú adatait. A rendőrök megígérték, hogy korrigálni fogják a tévedést. (USA Today)
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!