hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Áriára ítélték

1999. 12. 11.
A chicagói körzeti bíróság november 22-én rövid ideig operaházzá változott. A közlekedési szabálytalanságokkal foglalkozó Janice Bierman bírónőhöz gyorshajtás és lejárt jogosítványa miatt beidézték William Powers operaénekest. Az énekes nem tudott megjelenni a tárgyaláson, mivel éppen New Yorkban próbált, így helyette felesége, Jennifer Larmore mezzoszoprán operaénekesnő jelent meg. A bírónő eltekintett a lejárt jogosítvány miatti bírságolástól, de amikor a gyorshajtási jegyzőkönyvre került a sor, megkérdezte: "Hát itt milyen csereügyletet csinálhatnánk?" Rövid gondolkozás után felszólította az énekesnőt arra, hogy énekeljen. Először a Sevillai borbélyból hangzott el az Una voce poco fa ária, ezután a Verdi prati következett, a finálé pedig Non Piu mesta volt a La Cenerentolaból. "Nagyon vicces volt ez a tárgyalás. Ingyen koncertet kaptak, ha akarták, ha nem" – nyilatkozta az énekesnő, aki szerint nem biztos, hogy a többi jelenlevő is olyan könnyen megúszta a dolgot, mint szabálytalankodó férje. (AP)

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!