hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A kirúgott papagáj

1999. 12. 11.
Percyt, a londoni gyermekszínház 17 hónapos papagáját elbocsátották állásából. A Kincses szigetben a hírhedt John Silver kalózfőnök papagáját alakító állat ugyanis az egyik színházi előadás alkalmával improvizálni kezdett: saját szövege helyett hangosan káromkodott. A Jakes Ladder Színtársulat nem akar megkockáztatni még egy ilyen esetet, mivel gyerekeknek folynak az előadások. Mark Hyde, a John Silvert alakító színész így emlékszik vissza a történtekre: "Egyszerűen nem hittem a fülemnek. Egyik percben még rendben mentek a dolgok, aztán Percy előáll ezzel az ostobasággal. Mindenki döbbent csendben állt, aztán kitört belőlünk a nevetés. Nem tudom, ki taníthatott ilyet neki, biztos azt gondolta, hogy vicces." A színház most másik papagájt keres. (Reuters)

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!