hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Fiatal arcokkal erősít az ATV

2016. 04. 16.
Fiatal képernyősökkel erősít az ATV, ezzel is nyitva az újabb, fiatalabb célcsoportok irányába. A nézők elsőként az időjárás-jelentésben találkozhatnak az új tévés arcokkal, Gyurácz Eszterrel és Gesztesi Mátéval.

A két fiatal elsőként az időjárás-jelentésben mutatkozik be a nézőknek.Gyurácz Eszter az ATV-n próbálja ki magát először, munkájával párhuzamosan az ELTE Társadalomtudományi Karának elsőéves szociológia szakos hallgatója. „Nagyon örülök a lehetőségnek, igazán megtisztelő, hogy engem választottak a feladatra! Régóta álmodoztam erről, és most itt vagyok. Nagyon izgatott vagyok, és igyekszem a legtöbbet kihozni magamból” – árulta el a fiatal képernyős.

Gesztesi Máté neve ismerős a tévénézők számára, hiszen számos műsorban, napi és heti sorozatban is szerepelt az elmúlt években, és egy forgatókönyv-fejlesztő cég egyik vezető írójaként is dolgozik. A fiatal színész-műsorvezető televíziós és színházi elfoglaltságai mellett jelenleg a Budapesti Metropolitan Egyetem mozgókép szakán tanul.

„Mindig érdekelt a televíziózás és örülök, hogy az ATV felkért erre a projektre, mert így megtanulhatom a szakmai alapokat, és értéket közvetíthetek a nézők felé. Izgalmas, új kaland ez az életemben” – mondta el Gesztesi Máté.
Az ATV képernyőjén az új időjárás-jelentők mellett természetesen továbbra is feltűnik a nézők nagy kedvence, Onyutha Judit is.
Gyurácz Esztert és Gesztesi Mátét márciustól láthatják a nézők minden hétvégén az ATV-n. (Munkatársunktól)

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!