hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Mark Maddox
A divat mindenkié!

2013. 09. 12.
Ugye, téged is vonz a nagy divatházak stílusa, kiegészítőik csillogása, különleges mintáik, egyedi anyagaik! Most te is magadénak tudhatsz egy darabot ebből a világból úgy, hogy nem kell vagyonokat költened rá! A spanyol Mark Maddox tavaly év végén debütált a spanyol óraboltok polcain azonnali sikerrel, egy olyan ár-érték aránnyal és megjelenéssel, amelynek jelenleg nincs kihívója. Rose gold, arany, teknősminta, kristályok, állatminta, ez mind-mind a jelenlegi felhozatal, ha az aktuális trendeket nézzük, és mindez megtalálható a márka kollekcióiban. A Mark Maddox kollekciójában mindezt megtalálod, és már 12 900 Ft-tól a tiéd lehet! Ugye, kecsegtető ajánlat? Így akár többet is vehetsz, amivel feldobhatod az aktuális outfit-ed!

Keresd a karoracentrum.hu és

a karorauzlet.hu oldalakon!

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!