hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Mindent a kontaktlencsékről
Szemünk fénye 4. rész

2013. 07. 18.
A kontaktlencsék a szemüveg tökéletes helyettesítői. Kényelmes őket viselni, egyszerűen kezelhetők. Élvezze az általuk nyújtott szabadságot!

Ha úgy döntött, hogy szeretné kipróbálni a kontaktlencsét, látogasson el az Optiron Optikába. Kontaktlencse-szakemberünk néhány egyszerű kérdést fog feltenni Önnek, hogy a legjobb megoldást nyújthassa szemének az Ön életmódjához igazodva.

Elmondja, milyen lehetőségek közül választhat, és elvégez egy általános vizsgálatot. Ez mindenképpen elengedhetetlen a lencseviselés megkezdése előtt, ha meg akarja óvni szeme egészségét!

A vizsgálat mindössze néhány percet vesz igénybe, és elmagyarázzuk majd Önnek azt is, hogyan kezelje és ápolja kontaktlencséit.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!