hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A változás lehetséges
Ice Watch – Változást hoz a hétköznapjaidba!

2013. 06. 27.
Hozzánk is megérkezett a világszerte hódító őrület, az Ice Watch! A színes kiegészítőkből világszerte öt darabot adnak el percenként, és hamarosan piac­vezető lesz a maga szegmensében.

Már a belga exminiszterelnök is behódolt a szenvedélynek! A manapság népszerű szilikon és műanyag kombinációjából készült időmérők rengeteg színben, és három méretben várják leendő tulajdonosaikat. A hihetetlen széles választék nem engedi, hogy csak egyet birtokolj: ez az ékszer függőséget okoz!

A változás elkezdődött! Te készen állsz rá?

Amint azt a nevében szereplő Ice (Jég) szó is érzékelteti, a márka a tisztaság fogalmát képviseli, amely képes kibontakozni, miközben továbbra is fenntartja eredetiségét – a többszínű életörömét –, és ezáltal egyedülálló a maga nemében: egy szempillantás alatt képes megváltozni.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!