hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Bodrogi Kúria: Egy hely, ahol a név kötelez

2011. 12. 15.
„Úgy érzem, nyugodt lélekkel adhatom az édesapámtól örökbe kapott nevet a szállodának" - vallja Bodrogi Ádám, aki nem más, mint a nemzet színészének, Bodrogi Gyulának a fia.

Művész Úr, kérem, meséljen a Kúria történetéről! Egyáltalán, melyiküknek jutott eszébe, hogy szállodát építsen?

- Az ötlet Ádámtól, a fiamtól származott. Egy nap megkeresett, és azt mondta, hogy azonnal menjek vele, mert vett valamit, amit mindenképpen látnom kell. Kivitt egy hatalmas területre, ahol nem volt más, csak fenyőfák és rengeteg homok. Szótlanul álldogáltam, amikor a fiam megszólalt: „Papa, meglátod, itt lesz az a hely,  amiről mindig is álmodtam." Hittem a fiamban, de csak annyit mondtam: „Jó, jó." Aztán később is megnéztem, amikor már az alapokat tették le, akkor is csak annyit  mondtam, hogy „jó, jó". Most pedig, amikor meglátom, elönti a szívemet a büszkeség, mert tényleg fantasztikus lett.

Akkor minden valószínűség szerint Ön törzsvendége a Bodrogi Kúriának...

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!