hetilap

Hetek hetilap vásárlás
2 hét múlva újra Hortus Hungaricus
Magyarország legnagyobb kertészeti kiállítása nyitja meg kapuit szeptember 23-án, pénteken a SYMA csarnokban

2011. 09. 09.
A kiállítás egyik fő célja a hazai dísznövények (évelők, fák, cserjék, cserepes és vágott virá­gok) népszerűsítése, a szakma közvetlen találkozása a döntéshozókkal, vezetőkkel, tulajdonosokkal, valamint a termékek fontos végfelhasználóival, a lakossággal. Az új, központi helyen lévő, könnyen megközelíthető helyszín magas látogatottságot ígér mind szakmai, mind lakossági oldalról.

Készül a szakma

Ha szeretne partnereivel és a szakma legjobbjaival egy helyen és egy időben találkozni, kapcsolatot kialakítani, akkor Önnek a Hortuson a helye!
A megújuló Hortus színvonalának emelését a rendezést és a szervezést is egyaránt magára vállaló Flora Hungaria nagybani virágpiac szakmai és anyagi háttere teszi lehetővé.

Minden szakterület képviselteti magát

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!