hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Felhőtlen nyaralását mi garantáljuk!

2009. 07. 25.
Közép-Európa legnagyobb szabadidő-komplexuma, a Ramada Resort – Aquaworld Budapest az élmények világát nyújtja jó időben, rossz időben minden korosztálynak. A szálloda tökéletes helyszíne családok számára aktív kikapcsolódásnak, vagy akár egy kényeztetős wellnesshétvégének.

A négycsillag superior besorolású Ramada Resort Budapest szálloda szolgáltatásait tekintve egyedülálló Budapesten: 309 szobával, 8 lakosztállyal, 48 családi apartmannal, internetcsatlakozással, saját spa-, wellness- és fitneszrészleggel, szórakoztatóközponttal, éttermekkel, kerti grillel és közel ezer parkolóhellyel várja vendégeit, akik számára köz­vetlen átjárás nyílik Európa egyik legnagyobb fedett vízi témaparkjába, az Aquaworld vízibirodalomba.
Az Aquaworld vízibirodalmat 72 méter átmérőjű, 5 emelet magasságú óriáskupola fedi, így esős időben is élvezhetik a trópusok hangulatát. Lélegzetelállító látványosság a függőhidakkal, tornyokkal, pálmafákkal és medencékkel körülölelt Angkor-romtemplom.
A nyári kánikulában az óriáspark strandmedencékkel, nyugágyakkal, napernyőkkel kényezteti a vendégeket.
11 különböző csúszda, hullámmedence, kül- és beltéri élménymedencék, szaunavilág gondoskodik a napozás és pihenés mellett az aktív kikapcsolódásról.
A gyermekvilág gyermekmedencékkel, csúszdákkal, játszótérrel és külön játszóházzal várja az apróságokat, míg az extrém sportokat kedvelők kipróbálhatják a szörfözést, a búvárkodást és a kültéri kalandparkot. Röplabdapálya, teniszpálya, rossz időben squashpályák és fitneszterem várja a sportos vendégeket.
A relaxálásról és szépülésről az Oriental Spa-, Wellness- és Fitneszközpont gondoskodik arc- és testkezelésekkel, masszázsokkal, keleties hangulatban.
5 éjszakás Családi vakációcsomagban két gyermek 14 éves korig ingyenesen nyaralhat. További ajánlatainkat keresse a www.ramadaresortbudapest.hu weboldalon.
LEGYEN RÉSZESE A KALANDOKNAK! (x)

Információ, foglalás

Ramada Resort – Aquaworld Budapest
1044 Budapest, Íves út 16.
Tel.: 06(1)231-3600
Fax: 06(1)231-3619
E-mail: [email protected]
www.ramadaresortbudapest.hu
www.aqua-world.hu

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!