hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Ajándékok kívánság szerint

2004. 11. 15.
Már ez év végén maguk választhatják ki a dolgozók a munkáltatóktól kapott ajándékokat. Az Accor Services Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója, Arnaud Erulin arról tájékoztatta az érdeklődő munkaadókat, hogy a hatályban lévő személyi jövedelemadó-törvény értelmében évente három alkalommal, esetenként 5000 forint értékben adómentesen megajándékozhatják dolgozóikat és azok közeli hozzátartozóit. A cég új terméke, a Top Catalog nev? ajándékkatalógus ahhoz nyújt segítséget, hogy a megajándékozottak a nekik leginkább tetsző ajándékhoz jussanak. Karácsony előtt a dolgozók egy nevükre szóló borítékot kapnak, melyben egy megrendelőszelvény mellett a Top Catalog, az ajándékkatalógus lesz. Ebből választhatják ki és rendelhetik meg a kívánt ajándékot, melyet az Accor Services a dolgozók által megadott címekre szállít. A katalógus a konyhai eszközöktől a gyermekjátékokon, autós és műszaki cikkeken át a hobbifelszerelésekig több száz ajándéktárgyat kínál. (P. R.)
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!