hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Több mint ígéret

2017. 05. 25.
Győzött Milánóban a 16 évesek legrangosabb versenyén. Országos felnőtt bajnokságot nyert 2016-ban, majd csupán 15. kiemeltként – alig több mint 17 évesen – nagy meglepetésre megnyerte januárban az Australian Open junior Grand Slam-bajnokságát. A média – amúgy érthető – rendkívüli érdeklődése sem zavarta meg, Piros Zsombor megmaradt csöndes, szerény, kedves fiúnak, aki edzéseinek egy részét a Bornemisza Péter Általános Iskola és Gimnázium teniszpályáján végzi. A Hetek számára adott interjút.

Szomorú vagy-e, hogy a selejtező első fordulójában kikaptál attól a Stahovszkytól, aki csupán 105. az ATP-ranglistán, de négy éve Wimbledonban  R. Federert ütötte el a továbbjutástól?

– Nincs okom a szomorúságra, az 1294 hellyel magasabban rangsorolt teniszező jobb volt nálam. Az első szettben valóban megilletődöttebb voltam a kelleténél, mégiscsak életem első ATP-tornáján léptem pályára, de a másodikban már kezdtem rátalálni a játékomra. Valamelyest felszabadultabban teniszeztem, sikerült lelazulni, és egy szoros 5:4-es állásig tartottam magam.

Gondolom segített a nézők buzdítása is.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!