hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Nem várt siker

2004. 09. 27.
Egy amerikai baseballrajongó összesen 25 ezer dollárt (mintegy 5.5 millió forintot) költött arra, hogy kibéreljen egy teljes szektort az október elején sorra kerülő, három egymást követő Los Angeles Dodgers–San Francisco Giants mérkőzés közül kettőre. A leleményes üzletember abban reménykedett, hogy Barry Bonds, a vendégek élő legendája valamelyik összecsapáson megszerzi a jubileumi, 700. hazafutását (home-run). Ezért a huszonnyolc éves Michael Mahan 6458 belépőt váltott a találkozókra, ugyanis úgy kalkulálta , hogy a negyvenéves Bonds éppen abba a szektorba fogja ütni a történelmi jelentőség? labdát. A bankár foglalkozású fanatikus rajongó több mint fél évvel ezelőtt határozta el magát erre a lépésére, ám pechjére Bonds azóta sziporkázott, jelenleg éppen 699 home-runnal büszkélkedhet, és még 12-szer lép pályára a Los Angeles-i sorozatig. Így szinte biztosan kijelenthető, hogy nem a Dodgers-stadionban éri el a fantasztikus rekordot. A csalódott szurkoló már meg is kezdte a jegyek árusítását – persze áron alul –, amelyből több mint háromezer gazdára is talált.
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!